Hvala za vašo podporo!

Naš vrtec trenutno obiskuje 110 otrok. V Stari Loki se nahajamo že od leta 2003 in se od tedaj ves čas razvijamo, učimo in napredujemo. Za naš trud smo v določenem trenutku bili nagrajeni tudi s Srebrnim grbom Občine Škofja Loka. To nas je razveselilo in nam dalo vedeti, da smo na pravi poti. Ker vrtec razvija lasten program, je upravičen le do 85% subvencije s strani občine. Investicije, amortizacijo opreme ter primanjkljaj sredstev (15% +) si moramo zagotoviti sami.

Vrtec ni profitna organizacija, temveč ravno nasprotno vse njegovo delovanje temelji na vlaganju v otroke – v boljšo prihodnost. Zato, da bi še vedno lahko kakovostno vzgajali otroke se na vas obračamo s prošnjo za podporo.

Naš vrtec ima vedno potrebo po didaktičnem in pisarniškem materialu, po opremi (za igralnice in telovadni opremi), po opremi za vrt (igrala za otroke), tehniki (kamera, fotoaparat, računalnik, tablica …) prav tako pa tudi po finančni pomoči. Vsak eur, ki ga prejmemo, je neposredno namenjen otrokom in njihovi vzgoji ter bivanju pri nas.

Ker je prizadevanje za vzgojo težko opisati z besedami vas vabimo k nam, da nas spoznate! Veseli bomo vašega obiska!

Zlati žarki

Zlati žarki ste naši zvesti prijatelji, ki skupaj z nami s srcem živite za Vrtec Sončni žarek in ste ga pripravljeni tudi finančno podpreti. Vaš prispevek je za nas neprecenljiv. Vsak prispeva, kolikor zmore, vsak evro je dobrodošel.

– Lahko nas pokličete na 04/512-6000 in nam sporočite, da bi radi postali naši “Zlati žarki”, podporni člani, zaradi katerih sploh lahko obstajamo.

– Lahko nam svojo prijavo pošljete po elektronski pošti vrtec.soncnizarek@gmail.com.

Takoj po prejetju vaše prijave, vam po pošti pošljemo poseben dopis, položnico. Lahko pa plačujete tudi preko trajnika, ki ga odprete pri vaši matični banki. Potrebujete samo številko našega transakcijskega računa: SI56 0312 8100 1174 334 in številko sklica 1403-2008. Lahko pa se odločite tudi za enkratno nakazilo v vrednosti, ki jo določite sami.

Iz srca hvala! Vrata našega vrtca so Vam vedno odprta! Veseli bomo Vašega obiska!

Direktor zavoda dr. Alojz Snoj

in vsi iz vrtca Sončni žarek

E-pošta: vrtec.soncnizarek@siol.net
Telefon: +386 (0)4 512 6000

Voščilnice

Dragi prijatelji. Pred vami se nahaja katalog božičnih voščilnic! Vsaka voščilnica je avtorsko delo naših otrok in vzgojiteljev.

Z nakupom voščilnice ne boste podprli le vrtca v njegovem prizadevanju za vzgojo otrok, temveč boste s tem pridobili tudi izvirno voščilnico,

s katero boste voščili za praznike svojim najbližjim. Iskrena hvala!

KATALOG 2020 (od 25. 11. 2020)

ZA NAROČILO BOŽIČNIH VOŠČILNIC 2020 KLIKNITE NA:

NAROČILNICA (od 25. 11. 2020)

 

PRIPOROČENI DAR ZA VOŠČILNICE JE 0.5€

KOMPLET (VOŠČILNICA, ZNAMKA, KUVERTA) (1.30€)
4 kompleti …………… 5€
8 kompletov ……….. 10€
12 kompletov ………. 15€
16 kompletov ………. 20€
20 kompletov ………. 24€
24 kompletov ………. 28€

Naročila sprejemamo do ponedeljka 16. 12. 2020!

1% dohodnine

Vsako leto pri izračunu dohodnine 1% vrednosti namenimo državnemu proračunu. Ta znesek pa lahko vsakdo nameni določeni nevladni organizaciji (največ 5 organizaciji v skupnem seštevku 1%). Ker bi to dohodnino tako ali tako pustili v državnem proračunu je takšna donacija za vas brezplačna. Z donacijo pa boste omogočili, da bo Vrtec lažje prispeval h kakovosti bivanja v naši družbi.

Potrebno je izpolniti podatke na obrazcu v za to namenjen obrazec. To lahko storite na več načinov. V obrazcu določite, koliko boste namenili posamezni organizaciji – skupno največ 1%. Obrazec vam lahko pošljemo po elektronski ali navadni pošti.

Izpolnjeni obrazec zatem pošljete na davčni urad (izberite vašega):

DURS, Ljubljana, Šmartinska cesta 55, 1001 Ljubljana.
DURS, Kranj, Koroška cesta 21, 4000 Kranj.
DURS, Škofja Loka, Kapucinski trg 7, 4220 Škofja Loka.

Seveda pa je možno v samo nekaj korakih zahtevo urediti tudi www.edavki.si 

Podatki, ki se zahtevajo in so v zvezi z našim podjetjem so: Župnijski zavod sv. Jurija, Stara Loka in davčna številka 68895305 (ter vrednost donacije – največ 1%).

Obrazec za namenitev dela dohodnine 2021

ELEKTRONSKI OBRAZEC

Za vaš prispevek se vam že vnaprej toplo zahvaljujemo in vam zagotavljamo, da bomo tako zbrana sredstva namenili

za še boljšo vzgojo in izobraževanje otrok v Vrtcu Sončni žarek.